Megjelenések

Kamisama no Memochou

Cím: Kamisama no Memochou
Angol cím: Heaven's Memo Pad
Japán cím: 神様のメモ帳
Egyéb cím(ek): It's the Only NEET Thing to Do, Kami-sama no Memo-chou, Kami-sama no Memo-chou, God's Notebook, Notebook of God
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 12
Szezon: 2011 - Nyár
Típus: TV
Besorolás: R - 17+ (violence & profanity)
Forrás: Light novel
Értékelés: 10/7.47
Studió: [J.C.Staff]
Kiadó: [Sentai Filmworks]
Téma: [Detective]
Műfaj: [Drama], [Mystery]
Egyéb Műfaj: -
Explicit Műfaj: -
Fordította: [Vampire Famiglia]

Leírás:

Fujishima Narumi apja munkahelyének folytonos változtatása miatt kénytelen nővérével ismét elköltözni. Ez alkalommal Tokióba érkeznek, ahol a fiú megint új környezetbe kerül egy teljesen átlagos, középiskolás srácként. Egyik osztálytársának, Ayakának köszönhetően megváltozik az élete. A lány elviszi őt Hamanaruba, a munkahelyére. Ott megismerkedik a magukat NEET-eknek nevező csoporttal. Közéjük tartozik egy Alice nevű lány is, aki NEET detektív.

Míg az átlagos detektívek tanúvallomásokat hallgatnak meg, állandóan változtatják helyzetüket és saját lábukon kell járniuk a világot ahhoz, hogy megszerezzék a kívánt információkat, addig Alice megfigyeli a világot és rájön az igazságra anélkül, hogy kitenné a lábát a szobájából. Az igazi feladata, hogy a holtak szószólója legyen, felkutatva elveszett szavakat egyenesen a sírokból. Az élőket csak a holtak becsületéért bántják, de csak azért bolygatják őket, hogy vigaszt nyerjenek az élők.

Narumi a lány asszisztenseként csatlakozik hozzájuk, valamint a Hamanaru vezetésében is besegít. Különböző ügyeket oldanak meg, többen is a segítségüket kérik. Ők pedig lerántják a leplet a rejtélyekről.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 5 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 9
Jellenlegi verzió: 6.1.6